Για 1η φορά: λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι σε 1 συνεδρία

Το Coolsculpting επιτυγχάνει τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης, χωρίς όμως επέμβαση, μόνο σε 1 ώρα ανά περιοχή εφαρμογής!

Εξαφανίζει το «δύσκολο» τοπικό πάχος, χωρίς πόνο

Το Coolsculpting αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος το οποίο δεν υποχωρεί παρά τη δίαιτα και τη γυμναστική.

Το Coolsculpting δουλεύει στα αλήθεια

Με εκατομμύρια επιτυχημένες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, το Coolsculpting αποδεδειγμένα αφαιρεί έως 40% του τοπικού πάχους!

Στοχευμένη εφαρμογή στις λιποαποθήκες και «γλυπτική»

Το Coolsculpting στοχεύει τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν «εξογκώματα» λίπους (όπως κοιλίτσα, ψωμάκια, κλπ) και τα σμιλεύει.

Το λίπος φεύγει για πάντα

Το Coolsculpting δεν «μικραίνει» τα λιποκύτταρα όπως η δίαιτα, αλλά τα εξαφανίζει για πάντα!

Το μόνο με έγκριση FDA

Το Coolsculpting διαθέτει την έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων. Είναι ασφαλές και πιστοποιημένο.

Γιατί το Coolsculpting διαφέρει από τις άλλες μεθόδους αφαίρεσης λίπους

Η θεραπεία Coolsculpting έχει στοιχειώδεις διαφορές από άλλες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αφαίρεσης λίπους. Οι περισσότερες μέθοδοι νεκρώνουν τα κύτταρα τραυματίζοντας το λίπος και τον ιστό του δέρματος με θερμότητα, υπέρηχους ή χημικές ενέσεις.

Όλες αυτές οι θεραπείες ενέχουν πολλούς κινδύνους, ιδιαίτερα όσον αφορά στο αν εστιάζουν στο κατάλληλο βάθος και στο αν υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν βλάβες σε άλλες όργανα κοντά ή μέσα στον λιπώδη ιστό.

Αντίθετα, το Coolsculpting προκαλεί απόπτωση στα λιποκύτταρα με στόχο σταθερά και σταδιακά να μειωθεί το στρώμα του λίπους και να διατηρηθεί ανέπαφος ο υγιής ιστός.

Η διαφορά του CoolSculpting

 • Παράγει ενέργεια για να οδηγήσει σε ψύξη τα λιποκύτταρα και πυροδοτεί τη διαδικασία της απόπτωσης, δηλαδή του φυσικού βιολογικού θανάτου των κυττάρων.
 • Η μη επεμβατική κρυολιπόλυση χρησιμοποιεί την ενέργεια αποκλειστικά και μόνο για να στοχεύσει τα κύτταρα του λίπους. Όλα τα υπόλοιπα κύτταρα και ο ιστός μένουν ανέπαφα.
 • Η θεραπεία είναι χωρίς πόνο ή άλλη ενόχληση, χωρίς να χρειαστεί χορήγηση φαρμάκων για ανακούφιση του άλγους.

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια του CoolSculpting

 • Ασφάλεια στη διαδικασία

  Η ελεγχόμενη ψύξη στοχεύει μόνο τα λιποκύτταρα εσωτερικά του δέρματος χωρίς να επηρεάζει το δέρμα και τον περιβάλλοντα ιστό.
 • Ασφάλεια στην εφαρμογή

  Η κλινική μας έχει την έγκριση της Zeltiq ως πιστοποιημένο ιατρείο και το προσωπικό είναι εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο στην Αμερική με μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή της μεθόδου. Υπό την επίβλεψη των άριστα καταρτισμένων νοσηλευτών η διαδικασία τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές και το ιατρικό πρωτόκολλο που ορίζει η Zeltiq για ασφαλή θεραπεία.
 • Ασφάλεια στη συσκευή

  Η συσκευή Coolsculpting είναι η μόνη που έχει ενσωματωμένο σύστημα ασφάλειας το οποίο ελέγχει τη θερμοκρασία. Αν οι αισθητήρες της κεφαλής ανιχνεύσουν πως το δέρμα έχει υπερβολική ψύξη, τότε το σύστημα σταματά αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πλήρως η προστασία του δέρματος από ερεθισμούς ή εγκαύματα.

ΠΛΑΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

1
Procedure - Fat Illustration

ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

2
Procedure - Fat Illustration

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΣΕ 1 ΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ

3
Procedure - Fat Illustration

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

Πώς το σώμα αποβάλλει το λίπος μετά το Coolsculpting

Fat Illustration

Ένα φυσιολογικό λιποκύτταρο

Fat Illustration

Με το CoolSculpting το λιποκύτταρο παγώνει και οδηγείται σε απόπτωση (προγραμματισμένος βιολογικός θάνατος)

Fat Illustration

Κατά τη διάρκεια της απόπτωσης, το λιποκύτταρο αρχίζει να διασπάται.

Fat Illustration

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα φαγοκύτταρα αρχίζουν να αφομοιώνουν τα νεκρά λιποκύτταρα, τα οποία κατόπιν αποβάλλονται με φυσιολογικό τρόπο από το σώμα.

8 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ COOLSCULPTING ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Coolsculpting Machine