Η θεραπεία Coolsculpting έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που έχουν ανεπιθύμητο λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση συγκεκριμένου τοπικού λίπους και όχι μια λύση αδυνατίσματος για υπέρβαρους.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι έχουν τοπικό λίπος που θέλουν να εξαλέιψουν αλλά δεν θέλουν να κάνουν χειρουργική λιποαναρρόφηση. Το Coolsculpting αφαιρεί το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο με μία μόνο συνεδρία.

Μόνο μία! Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει και εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θα αντιμετωπιστούν. Κατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα, όταν όμως αντιμετωπίζουμε παραπάνω από ένα σημεία του σώματος, δηλαδή παραδείγματος χάρη άνω και κάτω κοιλία, τότε απαιτείται ο διπλάσιος χρόνος. Η κλινική Coolsculpting του MC Medical Center είναι η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει δύο συσκευές και η μοναδική που μπορεί να αντιμετωπίσει δύο περιοχές ταυτόχρονα.

Η μέθοδος του Coolsculpting είναι 100% ασφαλής. Το Coolsculpting είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης με την αυστηρή έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων). Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποοιηθεί πάνω από 2.500.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο. Με εκατομμύρια εκτελεσμένες θεραπείες, με κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν τόσο την ασφάλεια όσο και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου αποτελεί τη νούμερο 1 μέθοδο κρυολιπόλυσης παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματα είναι 100% μόνιμα. Από τη στιγμή που τα λιποκύτταρα έχουν κρυσταλλοποιηθεί, δηλαδή έχουν παγώσει, οδηγούνται σε απόπτωση (βιολογικός θάνατος) και με φυσική διαδικασία απόβάλλονται από το σώμα, οριστικά, για πάντα. Διαβάστε την ενότητα «Γιατί Coolsculpting» για να μάθετε περισσότερα.

Το κόστος της θεραπείας Coolsculpting εξαρτάται από το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσάς. Κατά μέσο όρο, το κόστος της θεραπείας ξεκινά από τα 650€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των περιοχών τοπικού πάχους που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.Ο εξειδικευμένος ιατρικός σύμβουλος του Coolsculpting θα δημιουργήσει μαζί σας το πλάνο θεραπείας το οποίο θα είναι κατάλληλο για το σώμα σας, τους στόχους σας, πάντοτε με βάση τις προσδοκίες σας, καθώς και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Νέο! Ενημερωθείτε στο 211.01.37.001 για τις νέες μηνιαίες προσφορές.

Η θεραπεία Coolsculpting είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης με έγκριση του FDA για να εξαλείψει το επίμονο λίπος στις εξής περιοχές:

  • Κοιλιά
  • Περιφέρεια (το λεγόμενο muffin top ή love handle)
  • Το εσωτερικό των μηρών
  • Το εξωτερικό των μηρών
  • Κάτω από τους γλουτούς (banana roll)
  • Το εσωτερικό των μπράτσων
  • Το διπλοσάγονο
  • Το λίπος στη γραμμή του σουτιέν
  • Το λίπος στα γόνατα
  • Το λίπος που αποθηκεύεται στο ανδρικό στήθος

Φυσικά! Χωρίς χειρουργείο, χωρίς βελόνες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας!

Η θεραπεία Coolsculpting αντιμετωπίζει το ορατό λίπος κάτω από το πιγούνι και προς το λαιμό. Βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου είναι η μόνη περιοχή η οποία χρειάζεται δύο συνεδρίες.

Tο Coolsculpting είναι μια πλήρως ανεχτή και ανώδυνη θεραπεία. Όταν ξεκινήσει η διαδικασία της ψύξης, για λίγα λεπτά νιώθετε την αίσθηση του κρύου. Αυτή η αίσθηση όμως γρήγορα φεύγει, καθώς η περιοχή μουδιάζει. Μετά από πέντε με δέκα λεπτά, η οποιαδήποτε αίσθηση στην περιοχή εξαφανίζεται. Πολλοί διαβάζουν το βιβλίο τους, ελέγχουν τα e-mail τους ή αποκοιμούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και ανώδυνα. Μετά τη θεραπεία, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα κάνει μασάζ στην περιοχή έτσι ώστε να επανέλθει η φυσιολογική θερμοκρασία, και κατόπιν επιστρέφετε στις δραστηριότητες σας.

Οι αντενδείξεις είναι σπάνιες, ωστόσο όπως και σε κάθε ιατρική μέθοδο, υπάρχουν περιπτώσεις που η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη, γι’αυτό και προτού αποφασιστεί το πλάνο θεραπείας ζητείται αναλυτικό ιατρικό ιστορικό και γίνεται κλινική εξέταση του ενδιαφερόμενου.

Σε περιπτώσεις που πάσχετε από κρυοσφαιριναιμία ή παροξυσμική αιμοσφαιρινουρία, δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε φαρμογή της μεθόδου. Επιπρόσθετα, η θεραπεία Coolsculpting δεν απευθύνεται σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας, απλά και μόνο διότι δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος.

Για τους λόγους αυτοούς, πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή γίνεται πλήρης ατομική αξιολόγηση των αναγκών σας αλλά και της καταλληλότητας της θεραπείας για εσάς.

Το Coolsculpting είναι μια 100% ασφαλής θεραπεία που στοχεύει αποκλειστικά τα λιποκύτταρα της περιοχής και το μόνο που διαθέτει το σύστημα Freeze Detect, το οποίο προστατεύει απόλυτα την επιδερμίδα. Ουσιαστικά, τα αναμενόμενα συμπτώματα είναι η αντίδραση της επιδερμίδας στην ψύξη και δεν αποτελούν παρενέργειες ούτε ενέχουν κινδύνους. Μια αναμενόμενη αντίδραση στο κρύο είναι ένα ελαφρύ μούδιασμα στην περιοχή. Σπανιότερα μπορεί να δημιουργηθεί κάποια μελανιά στην περιοχή της θεραπείας. Σε κάθε περίπτωση, είναι φυσιολογικές αντιδράσεις, απολύτως ακίνδυνες και πολύ σύντομές.

Βεβαίως και μπορείτε, αυτό είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Coolsculpting. Καθώς είναι μη χειρουργική διαδικασία, επιστρέφετε στην εργασία σας και στο καθημερινό σας πρόγραμμα αμέσως μόλις ολοκληρώσετε τη συνεδία. Σκεφτείτε το σαν να είχατε κάνει ένα διάλειμμα για γεύμα εργασίσας το οποίο διήρκησε λίγο παραπάνω, ή μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο.

Το επόμενο βήμα είναι να περιμένετε να θαυμάσετε τα αποτελέσματα του Coolsculpting στο σώμα σας! Εμείς θα κλείσουμε μαζί σας ραντεβού ένα μήνα μετα τη θεραπεία, για να αξιολογήουμε μαζί την εξέλιξη σας και να δούμε την αλλαγή του σώματος σας από κοντά.

Οι αλλαγές θα είναι ορατές περίπου τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Η πιο έντονη όμως αλλαγή θα φανεί μετά από δύο μήνες. Το σώμα σας θα συνεχίσει να αποβάλλει τα λιποκύτταρα μετά από τέσσερις έως έξι μήνες μετά τη συνεδρία όπου και θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Δείτε την ενότητα «Πριν & Μετά» όπου φαίνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας μετά από μερικές εβδομάδες ως και μήνες σε πραγματικά περιστατικά.

Δεν απαιτούνται ούτε συμπληρώματα διατροφής, ούτε βιταμίνες. Το Coolsculpting δεν είναι πρόγραμμα δίαιτας και άσκησης, και δεν απαιτεί να αλλάξετε το στυλ ζωής σας. Όμως από τη στιγμή που επιλέξατε να βελτιώσετε την εμφάνισης σας, σίγουρα το να προσθέσετε λίγη ήπια άσκηση όπως το περπάτημα θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω το τελικό αποτέλεσμα, ενώ θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα καλύτερα για τον εαυτό σας.

Συνήθως, όταν θα έχετε χάσει πόντους και θα έχετε δει στον καθρέπτη το νέο σας ανανεωμένο εαυτό, θα έχετε μεγαλύτερο κίνητρο να διατηρηθείτε κοντά στο ιδανικό σας βάρος. Ακόμα όμως και να κερδίσετε βάρος, θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και όχι μόνο στα συγκεκριμένα σημεία που έχετε ήδη αντιμετωπίσει με το Coolsculpting.