Η πρώτη θεραπεία Coolsculpting στην Ελλάδα έγινε από εμάς

Είμαστε η Κλινική που έφερε το Coolsculpting στην Ελλάδα.

Η μόνη Κλινική με 2 συσκευές Coolsculpting

Είμαστε η Κλινική που έφερε το Coolsculpting στην Ελλάδα.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται στον μισό χρόνο, χωρίς επιπλέον κόστος.

Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τις 2 συσκευές επιτυγχάνουμε 2πλάσια ταχύτητα συνεδρίας, μειώνοντας τον χρόνο στο μισό.

Διαθέτουμε τις καινούργιες, πιο αποτελεσματικές κεφαλές

Είμαστε η πρώτη κλινική που προμηθεύεται τις νέες, μεγαλύτερες και πιο αποτελεσματικές κεφαλές Coolsculpting από την Αμερική.

Είμαστε οι μόνοι με εκπαίδευση στην Αμερική

Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί στην Αμερική, στα κεντρικά γραφεία της Zeltiq, κατασκευάστριας εταιρείας του Coolsculpting.

Αποκτήστε το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και εγγύηση

Στο MC Medical Center είμαστε περήφανοι που αποτελούμε το πρώτο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο εμπιστεύτηκε η Zeltiq για να προσφέρει τη μέθοδο Coolsculpting.

Στην κλινική καθημερινά πραγματοποιούνται πολλές θεραπείες Coolsculpting, ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο.

Δεν είναι όλα τα ιατρεία που διαθέτουν Coolsculpting το ίδιο: Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ύπαρξη έμπειρου, εξειδικευμένου νοσηλευτή και απαιτείται εκπαίδευση, πρακτική και παρακολούθηση πολύμηνων σεμιναρίων για να μπορέσει να δοθεί το μέγιστο όφελος της θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης στην κλινική μας

Θα γνωρίσετε τον εξειδικευμένο νοσηλευτή και ιατρό του CoolSculpting και θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό της θεραπείας. Είναι σημαντικό να συζητήσετε τους στόχους που έχετε για το σώμα σας και να δείτε μαζί τα σημεία που σας απασχολούν. Προτεραιότητα θα δοθεί στην περιοχή που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως η κλινική αξιολόγηση θα σας κατευθύνει για τη συνολική εικόνα που επιζητείτε να έχει το σώμα σας.

Το CoolSculpting κάνει λιπογλυπτική: Στόχος είναι το σώμα σας να έχει σωστές αναλογίες σμιλεύοντας τα σημεία όπου έχει αποθηκευτεί περιττό λίπος.

Το πλάνο θεραπείας είναι εξατομικευμένο στο σώμα σας και τις ανάγκες σας.